Skip to content

Alte Servicii la Domiciliu

Posted by Surion Admin - 07/07/2013 - Fără categorie

Lasa grijile zilnice in seama echipei noastre, formata din oameni specializati si dedica-ti tot timpul liber tie si celor dragi!

After School la Domiciliu

Pentru linistea d-voastra, pentru ca perioada “cu cheia de git” a cam trecut, va recomandam sa nu va lasati micutii nazdravani nesupravegheati. Persoana selectata se va ocupa de preluarea copilului de la scoala, de supravegherea la teme, precum si de deconectarea  acestuia prin programe recreative: jocuri, plimbari in aer liber, etc. pina cind d-voastra va veti intoarce acasa.

Bucatareasa

Daca nu aveti timp pt. gatit sau poate ca aceasta activitate nu e punctul d-voastra forte, va recomandam persoane cu experienta in acest domeniu.

INGRIJIRE BOLNAVI SI PERSOANE CU DIZABILITATI

Speram ca ajutorul de care aveti nevoie sa vi-l oferim noi, prin persoanele din baza noastra de date, care au mai prestat astfel de activitati. Ele vor ajuta la recuperarea fizica si psihica a bolnavului, in functie de programul stabilit de medic si familie.

INGRIJIRE ANIMALE

Avem solutii si pentru prietenii nostri necuvintatori, atit de devotati. Cind d-voastra nu va puteti ocupa de ei, contactati-ne si va vom pune la dispozitie persoane iubitoare de animale, care adora sa petreaca cit mai mult timp in preajma lor, facindu-si din aceasta pasiune un mod de viata

Share Button

Articole Similare

Comentarii

Spune parerea ta.

Deocamdata nu sunt comentarii pentru acest articol.

Adauga Comentariu

Completeaza campurile de mai jos.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentariu.