Skip to content

Servicii

Posted by Surion Admin - 27/07/2013 - Fără categorie

Ingrijire Copii

Da, stim: nu e nimeni ca mama! Dar in situatiile in care nu avem alta solutie, cum alegem totusi persoana careia ii incredintam casa, copilul, linistea noastra?
Noi va ajutam sa faceti alegerea potrivita datorita experientei in domeniu si a responsabilitatii pe care o avem fata de client. Tindem sa ne perfectionam cu fiecare interviu pe care il realizam.
Pentru ca la rindul nostru suntem si noi parinti, iar in  joc stim ca e  cea mai de pret comoara  – copilul – selectia bonei necesita un maxim de atentie. Astfel,  luam in considerare criterii precum :

  • virsta si sanatatea
  • experienta si cunostintele in domeniu
  • adaptabilitatea si flexibilitatea la program
  • responsabilitatea, maturitatea emotionala
  • nivelul educational
  • mediul social din care provine
  • atitudinea si aspectul
  • punctualitatea

Ingrijire Varstnici

Cine nu are batrini, sa-si cumpere” spune un vechi proverb romanesc. Dar ce facem cand datorita programului incarcat pe care il avem zi de zi nu putem sa ne mai ocupam de ei si sa ne petrecem mai mult timp in compania lor. Persoanele in virsta au nevoie de atentie, de cineva care sa fie in preajma lor cand au nevoie, care sa-i ingrijeasca, sa se asigure ca si-au luat medicamentele corect si la timp, ca au mincat, ca nu se plictisesc.
La noi puteti gasi solutia pentru ca agentia Surion are o vasta experienta in recrutarea si plasarea de asistenti pentru virstnici, infirmiere sau asistente medicale.

Fiecare solicitare este unica in felul ei si de aceea punem un accent deosebit pe analiza individuala a fiecarui caz, pentru a imbina cel mai bine cererea cu oferta. Prin alegerea unei ingrijitoare, noi impreuna cu d-voastra suntem datori sa asiguram linistea si siguranta de care au atita nevoie in aceasta perioada a vietii.

Menaj

Din ce in ce mai des constatam ca nu mai avem nici timp nici energie pentru a ne ocupa de problemele casnice (menaj, calcat, plata facturilor, cumparaturi, etc.).Cu totii stim cit de important e ca menajera sa fie o persoana de incredere, meticuloasa si punctuala.

Noi va ajutam sa va gasiti menajera potrivita pt. ca sa va puteti bucura din plin de tot confortul caminului alaturi de cei dragi.  Serviciile oferite de menajerele selectate de noi pot fi diferentiate in functie de necesitatile d-voastra  (zilnic sau de 2-3 ori pe saptamina, program scurt sau lung ).Pentru orice varianta, nu ezitati sa ne contactati.
Va dorim ca timpul cistigat prin angajarea unei menajere sa-l folositi intr-un mod cit mai util si placut pentru dumneavoastra.

Alte Servicii la Domiciliu

AFTER SCHOOL LA DOMICILIU

Pentru linistea d-voastra, pentru ca perioada “cu cheia de git” a cam trecut, va recomandam sa nu va lasati micutii nazdravani nesupravegheati. Persoana selectata se va ocupa de preluarea copilului de la scoala, de supravegherea la teme, precum si de deconectarea  acestuia prin programe recreative: jocuri, plimbari in aer liber, etc. pina cind d-voastra va veti intoarce acasa.

BUCATAREASA

Daca nu aveti timp pentru gatit sau poate ca aceasta activitate nu e punctul d-voastra forte, va recomandam persoane cu experienta in acest domeniu.

INGRIJIRE BOLNAVI SI PERSOANE CU DIZABILITATI

Speram ca ajutorul de care aveti nevoie sa vi-l oferim noi, prin persoanele din baza noastra de date, care au mai prestat astfel de activitati. Ele vor ajuta la recuperarea fizica si psihica a bolnavului, in functie de programul stabilit de medic si familie.

INGRIJIRE ANIMALE

Avem solutii si pentru prietenii nostri necuvintatori, atit de devotati. Cind d-voastra nu va puteti ocupa de ei, contactati-ne si va vom pune la dispozitie persoane iubitoare de animale, care adora sa petreaca cit mai mult timp in preajma lor, facindu-si din aceasta pasiune un mod de viata.

Share Button

Articole Similare

Comentarii

Spune parerea ta.

Deocamdata nu sunt comentarii pentru acest articol.

Adauga Comentariu

Completeaza campurile de mai jos.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentariu.