Skip to content

Despre Noi

CINE SUNTEM?

Suntem agentia clujeana care din 2003 va ofera  servicii de selectie si plasare de personal casnic: baby-sitter, bone, menajere, personal pentru ingrijire virstnici, bolnavi sau persoane cu dizabilitati.

CARE SUNT OBIECTIVELE NOASTRE?

 

Sa aducem pe piata clujeana un plus de profesionalism si siguranta in acest domeniu, sa va ajutam sa gasiti intr-un cadru organizat persoana potrivita pentru nevoile casei si familiei d-voastra. Astfel  evitati angajarea persoanelor intilnite ocazional sau recomandate de catre diversi cunoscuti, fara a fi testate si verificate in mod obiectiv.

CINE NE RECOMANDA?

Ne recomanda  sutele de familii clujene pe care le-am asistat sa-si gaseasca bona ideala pentru copiii lor.
Ne recomanda persoanele in virsta, bolnave sau cele cu dizabilitati care au avut nevoie de un asistent personal si au apelat la serviciile noastre.
Ne recomanda doamnele (si nu numai) foarte ocupate care si-au gasit prin noi menajera, atit de indispensabila in acest secol al vitezei.
Ne recomanda bonele, asistentele personale, menajerele pe care le-am angajat si care au revenit la noi pentru cautarea unui nou loc de munca atunci cind si-au incheiat obligatiile contractuale precedente.

DE CE SA APELATI  LA SERVICIILE AGENTIEI SURION?

    • pentru experienta in domeniu
    • pentru garantia oferita
    • pentru atentia si respectul fata de client
    • …. pentru ca familia conteaza!
Share Button